Zašto kupiti kod nas Masažer MINIWELL?

Masažni uređaj - MINIWELLMasažer - masažni uređaj MINIWELL

ŽELIM NARUČITI - KLIKNITE OVDJE MASAŽER MINIWELL 

Zašto je dobro imati masažer MINIWELL?

Masažni uređaj MINIWELL jedan je od najmanjih i najlakših masažera u ponudi koji teži samo 1,3 kg. Vrlo kvalitetna izrada njemačkog proizvođača CASADA, jamči njegovu izdržljivost i trajnost. MINIWELL je praktičan masažni jastuk koji se jednostavno koristi i prilagođava Vašem životnom tempu i Vašim životnim navikama. MINIWELL masažer je moguće koristiti gotovo u svakoj prilici bilo da ste u prostoru sami ili u prisutnosti drugih osoba. Moguće je koristiti MINIWELL doma, na radnom mjestu, u automobilu, i sl. Malih je dimenzija i lako prenosiv, stoga može biti Vaš vjerni pratitelj na Vašim privatnim ili službenim putovanjima, godišnjem odmosu ili u bilo kojoj drugoj sličnoj prilici gdje Vam služi kao sredstvo u ublažavanju stresa.

Masažer masažni uređaj MINIWELL

ŽELIM NARUČITI - KLIKNITE OVDJE MASAŽER MINIWELL

Kakav ima učinak?

Općenito je poznato da masaža tijela doprinosi poboljšanju zdravlja. Redovita masaža potiče rad živčanog sustava i metabolizam. Potiče cirkulaciju krvi koja ima pozitivan učinak na smanjenje napetosti mišića i tijela. Proizvodi učinak SHIATSU masaže koja ima umirujuće djelovanje na psihičkom i tjelesnom planu. Korištenje masaže i masažera djeluje preventivno na Vaše zdravlje. U sljedećem videu pogledajte kako se masažer MINIWELL može koristiti na različite načine.

ŽELIM NARUČITI - KLIKNITE OVDJE MASAŽER MINIWELL

 

Tehničke karakteristike

  • četiri ergonomski postavljene masažne glave
  • masažne glave opremljene grijačima
  • adapter 12V za korištenje u automobilu
  • dimenzije 33 x 19 x 11 cm
  • težina 1,3 kg

Cijena masažera MINIWELL I zašto kupiti baš kod nas ?

Ovaj masažer kod nas možete kupiti na rate AMEX 24-60 rata, MASTER 2-36 rata, DIRES 2-12/ bez kamata/ – 13-36 rata.

Za gotovinsko plaćanje dobivate 10% popusta.

Ali ni to nije sve :) .. kod nas kao poklon dobivate i besplatno poklon paket od dvije kreme po izboru (Pužev gel, Glukozamin, Eis gel ili Gel divljeg kestena). Naručite odmah a platite pouzećem.

Cijena masažer MINIWELL - 1190 kn + BESPLATNA DOSTAVA

ŽELIM NARUČITI - KLIKNITE OVDJE MASAŽER MINIWELL