Promotivna prodaja - Pužev gel + ZEODENT za njegu zubi

 PROMOTIVNA AKCIJA - Pužev gel (125 ml) + 2 komada ZEODENT mini (10 grama) -samo 59 kn

ZEODENT  – prah za zube od 100% aktiviranog zeolita – certificiran za dentalnu i oralnu primjenu u Republici Hrvatskoj. Za njegu zubi i usne šupljine. Sprječava nastanak karijesa i upala desni te OSVJEŽAVA DAH.

 Stanje zdravstvene ispravnosti proizvoda ZEODENT® u skladu sa važećim propisima i zakonima RH i EU:

Zeodent® je registriran u jedinstvenoj databazi koja se vodi za cijelu Europsku Uniju u Bruxellesu te i pojedinačno za svaku zemlju članicu, tako i za Republiku Hrvatsku, sa cijelom pripadajućom agendom dokumentacije poput kliničkih istraživanja, zdravstvenog dossiea i ostalih pripadajućih obligatornih spisa. Osim toga, Zeodent ima mišljenje Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo:

Uzorak odgovara odredbama članka 68. stavak 1. Pravilnika o zdravstvenoj ispravnosti predmeta široke potrošnje ( N.N.br.125/2009 ).

Ispitno izviješće o analizi zdravstvene ispravnosti i potvrdu namjene Zeodenta® za dentalnu i oralnu namjenu i svakodnevnu upotrebu, možete pogledati klikom na riječ ZEODENT .

Zeodent® ne oštećuje zubnu caklinu, ne djeluje putem abrazije i uvijek je dovoljno koristiti mekanu zubnu četku.

 

 ZEODENT CIJENA:

 PROMOTIVNA AKCIJA - Pužev gel (125 ml) + 2 komada ZEODENT mini (2x10 grama)

Sve zajedno samo 59 kn (+ poštarina 25 kn)

  ŽELIM NARUČITI - KLIKNITE OVDJE

 

KAKO KORISTITI

Navlaženu zubnu četkicu ( staviti četkicu pod mlaz vode ) uronite u prah i količina koja se uhvati je dovoljna za pranje zuba. Zube, desni i jezik perite na uobičajen način ali i isperite vodom.

Zeodent se može koristiti i u kombinaciji sa zubnom pastom. Na navlaženu četkicu istisnemo malo paste te uronimo u prah.

O zeodentu ( zeolitu )

Zeolit je prirodni mineral nastao miješanjem vulkanske lave s alkalnim podzemnim vodama. Rešetkaste je strukture, a njegovi kristali sadrže mikroelemente poput natrija, kalcija, kalija i magnezija koji su od iznimne važnosti za zdravlje. Rešetkaste je strukture, a njegovi kristali sadrže mikroelemente poput natrija, kalcija, kalija i magnezija koji su od iznimne važnosti za zdravlje.
Zeolit se kao pomoćno sredstvo u liječenju koristi još od sedamdesetih godina prošlog stoljeća.
Brojnim istraživanjima provedenim diljem svijeta potvrđeno je da je zeolit najjači detoksikator, antioksidant i zaštitnik imuniteta.

Najsnažniji detoksikator organizma

Sposoban je očistiti tijelo od

-kancerogenih supstanci
-herbicida
-pesticida
-gljivica
-pljesni
-alkohola i nikotina

Zeolit sa stopostotnom učinkovitošću čisti organizam od pogubnog utjecaja organskih i kemijskih toksina, prije svega od teških metala poput olova, arsena, žive, nikla, kroma i drugih.

Klinički ispitan.

 


 

zeodent-naslovna-180ZEODENT ( 95 ml) – prah za zube od 100% aktiviranog zeolita – certificiran za dentalnu i oralnu primjenu.

ZEODENT CIJENA:

AKCIJA - Zeodent (95 ml) + Pužev gel (125 ml) - 200 kn (+poštarina 25 kn)

Zeodent (95 ml)  - 190 kn (+poštarina 25 kn)

ŽELIM NARUČITI - KLIKNITE OVDJE